Verzenden en retourneren

Verzending

Niet alle FluisterTelefoons hebben we standaard op voorraad. Hierdoor worden ze vaak op bestelling gemaakt. Hierdoor kan het 1 tot 5 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden. Wanneer dit onverhoopt toch langer duurt, berichten wij u hierover.

Zodra uw pakket klaar is voor verzending, ontvangt u een email van ons met de factuur in de bijlage. 

Wij verzenden standaard met PostNL. Zodra uw pakket bij PostNL ingescand is, ontvangt u een email met track-and-trace code. 

 

Verzending binnen Nederland kost  voor:

- 1-5 FluisterTelefoons: €4,99

- 6> FluisterTelefoons: €7,99

Vezending naar België kost €9,95

De pakketten met 1-5 stuks worden per brievenbuspakje verzonden, de grotere pakketten verzenden wij verzekerd. Alle pakketten naar België zijn automatisch verzekerd.

 

Retourneren

U kunt binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, uw bestelling retourneren, mits de FluisterTelefoons niet gepersonialiseerd zijn. Laat ons via 'info@fluistertelefoon.nl' even weten dat u van het ontbindingsrecht gebruik wilt maken. De artikelen dienen onbeschadigd en zoveel mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Voor meer informatie en een retourformulier klikt u hier of kijk op de pagina 'contact'.

Al fluisterend leren lezen!

Wat is een FluisterTelefoon?

Een FluisterTelefoon is een akoestisch instrument, waarbij kinderen zichzelf beter kunnen horen bij het leren lezen.

Door de versterking en omleiding van het geluid kan het kind door te fluisteren, zichzelf prima horen lezen. Hierdoor kan het kind zachtjes het lezen oefenen, zonder anderen te storen, en zonder afgeleid te worden door andere geluiden.

© 2019 - 2021 Fluistertelefoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel